Søk

Forbrenningstoalett

Vi har forbrenningstoalett fra Cinderella og vi utfører service. kom og besøk oss i butikken så skal vi skaffe riktig forbrenningstoalettg.

Cinderella Comfort forbrenningstoalett

Vårt vannfrie forbrenningstoalett Cinderella Comfort er det nyeste konseptet innen forbrenningstoaletter til hytte og fritid fra Cinderella Eco Group, kjent for bærekraftig, miljøvennlig design og ytelse, uten forurensende utslipp.

Comfort leveres med et lukket luftesystem, noe som skaper et bedre innemiljø og ikke påvirker temperaturen i rommet toalettet installeres i. Cinderella Comfort leveres også med LCD-display som gir driftsmeldinger og status til enhver tid. Toalettet har fått benevnelsen “Comfort” fordi det sikrer en trygg, behagelig og brukervennlig opplevelse sammenlignet med andre forbrenningstoaletter på markedet, noe som har gitt toalettet utmerkelsen Best i Test (2014 og 2018).

Comfort har et lukket luftesystem hvor friskluft til forbrenningen tilføres via et eget lufterør, noe som gir en vesentlig bedre inneklima. Dette hindrer også eventuelle konflikter med andre luftkrevende installasjoner som avtrekksvifter til kjøkken, peiser eller vedovner.

kr. 38 990,-

Cinderella Freedom forbrenningstoalett

Cinderella Freedom (tidligere kjent som Cinderella GAS) er et propandrevet, vannfritt forbrenningstoalett som forbrenner alt toalettavfall ved høy temperatur til minimal askemengde og er spesialtilpasset for områder med begrenset, eller manglende tilgang til nettstrøm. Som for alle toalettene fra Cinderella Eco Group, trenger ikke Cinderella Freedom verken vann eller avløp, og dermed unngås kostbare avløpstilkoblinger.

Toalettet er enkelt å installere og leveres med brukervennlig LCD display, som gir driftsmeldinger og beskjed om når akseskuffen er full og bør tømmes. Cinderella Freedom baserer seg på den samme høye kvaliteten som kjennetegner Cinderella Comfort, men benytter propan gass som energikilde istedenfor strøm til selve forbrenningsprosessen. Dette betyr at Cinderella Freedom kan benyttes i alle områder hvor tilgangen til 230V er begrenset eller fraværende. Toalettet er spesielt godt egnet til hytter uten nettstrøm, det krever kun 12V DC for å styre elektronikken i toalettet.

kr. 39 990,-
Ingen strøm

Cinderella Premium forbrenningstoalett

Cinderella Premium (2023) og Cinderella Jubilee (2022), er vårt mest moderne forbrenningstoalett noen gang. Som alle forbrenningstoalettene fra Cinderella Eco Group, har også Premium bærekraftig og miljøvennlig design og ytelse, uten forurensende utslipp. Premiums design er utviklet i samarbeid med Eker Design i Fredrikstad, blant Norges dyktigste team på industridesign og funksjonalitet.

Cinderella Premium har fått oppgradert elektronikk og en rekke moderne funksjoner, blant annet et moderne og informativt display, teflonbelagt poseskål og softclose på toalettlokket. Toalettet har et lukket luftesystem hvor friskluft til forbrenningen tilføres via et eget lufterør, noe som gir et behagelig inneklima..

kr. 43 900,-

Cinderella Urinal

Cinderella Urinal er en vannfri toalettløsning som er spesielt beregnet til urinering. Cinderella Urinal er en unisex-modell som kan brukes av hele familien og anvendes kun til urinering.

Cinderella Urinal er enkel å installere, og man velger selv om avløpsrøret skal gå igjennom gulv eller vegg. Urinen ledes ut til egnet mottak som for eksempel et sandfilter eller en samletank. Det benyttes 50 mm avløpsrør til egnet mottak. Urinalet festes til underlaget med skruer eller ved å bruke silikon. Når Cinderella Urinal er montert og avløpsrør til mottak er tilkoblet, er toalettet klar til bruk. Urinalen brukes helt uten vann og er 100% luktfritt. Løsningen krever ikke sperrevæske eller vann for å fungere, og er derfor alltid frostsikker.

4 av 5 toalettbesøk er kun urinering. Ved å kombinere Urinal og forbrenningstoalettet, reduseres både strøm- eller gassforbruket i tillegg til forbruk av toalettposer.

kr. 5 990,-

KONTAKT OSS OM FORBRENNINGSTOALETT ->

Knut Erik Hivand

Daglig leder
62 41 26 97