husqvarna logo

Husqvarna 240i​ uten batteri og lader er enkel å starte og bruke. En pålitelig batteridreven motorsag er bygget på Husqvarnas premiumprodukter.

Husqvarna 240i​ uten batteri og lader

kr 4.299 inkl.mva

Robust og høyytende batteridrevet motorsag for krevende bruk for huseiere

Enkel å starte og bruke, denne pålitelige batteridrevne motorsagen er bygget på den velprøvde ekspertisen til Husqvarnas premiumprodukter. Kutt ved eller fell trær uanstrengt uten risiko for å sette seg fast. Optimalisert for kraftig skjæring, og motoren med maksimalt dreiemoment og velbalansert sagkropp gir en overlegen brukeropplevelse for den mindre erfarne brukeren. En del av Husqvarna BLi-X 36V batterisystem og med smarte løsninger for lagring, vedlikehold og sikkerhet, overgår denne batteridrevne motorsagen forventningene.

RevBoost™
Max Torque-teknologi sikrer pålitelig kraft uavhengig av oppgave og minimerer risikoen for at kjedet setter seg fast i treet under felling eller saging. Opplev førsteklasses kutt og enkel betjening med en kraftig batterimotor.

Lavt støynivå
Det lave støynivået bidrar til et behagelig arbeidsmiljø og minimal forstyrrelse for omgivelsene.

Lave karbonutslipp
Ved å velge dette produktet kan du føle deg trygg på at det produserer lavere karbonutslipp under aktiv bruk sammenlignet med et tradisjonelt bensindrevet produkt. Dette batteridrevne produktet slipper ikke ut noe CO2 under bruk, samtidig som det gir deg kraften og kvaliteten du forventer fra et Husqvarna-produkt. Det er viktig å merke seg at CO2-utslipp genereres i andre trinn av produktets livssyklus, som produksjon, lading, og avhending etter endt levetid.

Lav vekt og ergonomisk utforming
Kompakt og lett design for komfortabel, ergonomisk bruk og mindre belastning på kroppen.

Børsteløs motor
Børsteløs motor for høyere effektivitet, lengre levetid og mindre vedlikehold sammenlignet med børstemotorer. Friksjon elimineres siden det ikke er noen børster, ingen energi går tapt, og motoren går kjøligere. Dette eliminerer også behovet for vedlikehold eller utskifting av slitte børster, og du kan dra nytte av forbedret ytelse og høyere dreiemoment.

Automatisk avstengning
Produktet slår seg automatisk av når det ikke er under tilsyn, noe som forlenger batteriets levetid og reduserer risikoen for personskader.

Design med batteri gjennom karosseri (venter på patent)
Batteriet er plassert horisontalt gjennom maskinen for å redusere risikoen for at smuss, vann, fliser og støv kommer inn i batterirommet, noe som kan føre til kontaktproblemer. Det forbedrer også vektfordelingen og balansen i verktøyet, noe som gjør det mer brukervennlig med økt manøvrerbarhet. Dette designet gir også høy fleksibilitet siden den gjør at batteripakker av forskjellige størrelser kan brukes.

Brukervennlig tastatur
Med de brukervennlige tastene kan du optimalisere produktets ytelse med et lite knappetrykk. Utstyrt med LED-indikatorer som viser batteristatus og savE™-funksjon for lengre driftstid.

Utskiftbart batterisystem
Husqvarnas fleksible BLi-X-system på 36V tilbyr batteristrøm for alt fra enkle og krevende hjemmeoppgaver til profesjonell bruk. Ett batteri kan brukes til flere verktøy, og det brede utvalget av alternativer, fra lette, integrerte batterier til ryggsekkbatterier, gjør det enkelt å finne en skreddersydd, kraftig løsning som passer perfekt til den aktuelle oppgaven. Alle batteriene leverer høy ytelse, er bygget for å brukes over lang tid, og kan lades og byttes raskt for kontinuerlig bruk.

Frakt og levering

Pris på frakt regnes ut basert på din leveringsadresse, vekt og størrelse på produktet.

Du kan også velge å hente selv kostnadsfritt i butikken vår i Elverum.