husqvarna logo
Den profesjonelle kvaliteten og ytelsen til denne ryddesagen takler effektivt tykt gress og mindre busker i all slags vær.

HUSQVARNA 325iR​

kr 5.499 inkl.mva

36V-batteri ryddesag med skjæreffekt tilsvarende en 25cc bensinmotor

Den profesjonelle kvaliteten og ytelsen til denne ryddesagen takler effektivt tykt gress og mindre busker i all slags vær. Den børsteløse E-TORQ-motoren har aktiv kjøling for maksimal effektivitet og er montert bak på ryddesagen for optimal balanse og motorbeskyttelse. Det ergonomiske håndtaket, det digitale brukergrensesnittet, førsteklasses sele og mykt grep øker komforten og brukervennligheten. Det inkluderte trimmerhodet, combi guard og gresskniv i metall sikrer perfekte resultatet hver gang. En del av Husqvarna BLi-X 36V batterisystem.

Design med batteri gjennom karosseri (venter på patent)
Batteriet er plassert horisontalt gjennom maskinen for å redusere risikoen for at smuss, vann, fliser og støv kommer inn i batterirommet, noe som kan føre til kontaktproblemer. Det forbedrer også vektfordelingen og balansen i verktøyet, noe som gjør det mer brukervennlig med økt manøvrerbarhet. Dette designet gir også høy fleksibilitet siden den gjør at batteripakker av forskjellige størrelser kan brukes.

Lave karbonutslipp
Ved å velge dette produktet kan du føle deg trygg på at det produserer lavere karbonutslipp under aktiv bruk sammenlignet med et tradisjonelt bensindrevet produkt. Dette batteridrevne produktet slipper ikke ut noe CO2 under bruk, samtidig som det gir deg kraften og kvaliteten du forventer fra et Husqvarna-produkt. Det er viktig å merke seg at CO2-utslipp genereres i andre trinn av produktets livssyklus, som produksjon, lading, og avhending etter endt levetid.

Brukervennlig tastatur
Vi har gjennomtenkt designet på produktene våre med et intuitivt tastatur som er lett å betjene og bruke. Sikre at du kan optimalisere tiden din og ytelsen til produktet ditt med et enkelt trykk på en knapp. Utstyrt med LED-indikatorer som viser batteristatus.

3 hastigheter optimaliserer arbeidstiden
Du kan justere utgangseffekten til den gjeldende oppgaven for å maksimere driftstiden, takket være tre hastighetsmoduser.

Værbestandig (IPX4)
Denne batteridrevne Husqvarna-maskinen oppfyller IPX4-klassifiseringen for regnbestandighet. Dette gjør det til et holdbart og pålitelig verktøy som kan brukes hele året under alle værforhold.

Komfortabel arbeidsstilling
Arbeid med sele og maskin utstyrt med fester gir en komfortabel arbeidsstilling.

Utskiftbart batterisystem
Husqvarnas fleksible BLi-X-system på 36V tilbyr batteristrøm for alt fra enkle og krevende hjemmeoppgaver til profesjonell bruk. Ett batteri kan brukes til flere verktøy, og det brede utvalget av alternativer, fra lette, integrerte batterier til ryggsekkbatterier, gjør det enkelt å finne en skreddersydd, kraftig løsning som passer perfekt til den aktuelle oppgaven. Alle batteriene leverer høy ytelse, er bygget for å brukes over lang tid, og kan lades og byttes raskt for kontinuerlig bruk.

Frakt og levering

Pris på frakt regnes ut basert på din leveringsadresse, vekt og størrelse på produktet.

Du kan også velge å hente selv kostnadsfritt i butikken vår i Elverum.