husqvarna logo

Husqvarna 535iRXT er en robust, kraftig batteridrevet ryddesag med høy ytelse som er utformet for profesjonell bruk.

HUSQVARNA 535iRXT

kr 9.999 inkl.mva

535iRXT

Husqvarna 535iRXT er en robust, kraftig batteridrevet ryddesag med høy ytelse som er utformet for profesjonell bruk – lett, velbalansert og effekt tilsvarende en 35 cc bensindrevet ryddesag. E-TORQ-motoren og 45 cm skjærediameter gir den ytelsen du trenger for å få jobben gjort i tide. Den integrerte tilkoblingen gjør det enkelt å holde oversikt over bruksstatistikk, servicehistorikk og sist kjente plassering i Husqvarna Fleet Services™-appen. Vinkelgiret og andre viktige komponenter overføres fra vårt bensinutvalg, mens det faste styretårnet og motoropphenget er laget av magnesium. Inkluderer gressblad og ErgoFeed™-trimmerhode.

Fremragende skjærekapasitet
Den unike Husqvarna-utviklede motoren med høyt dreiemoment kombinert med den enestående bruksdiameteren gir en kapasitet som tilsvarer en bensindrevet ryddesag på 35 cc.

Integrert tilkobling
Maskiner med innebygd tilkobling kan enkelt kobles til med Husqvarna Fleet Services ™. Husqvarna Fleet Services ™ gjør så du kan se maskinens sist kjente beliggenhet, bruks- og servicehistorikk – og mye mer. Dette gjør det også enklere med oppdateringer av maskinens programvare, slik at den alltid er kompatibel med de nyeste funksjonene i Husqvarna Fleet Services ™.

ErgoFeed™-trimmerhode
Med ErgoFeed™-funksjonen kan du mate trimmertråd med et enkelt knappetrykk på høyre håndtak. Dette reduserer risikoen for utilsiktet mating, noe som gir lavere forbruk av trimmertråd. ErgoFeed™-trimmerhodet er utformet med et minimum av bevegelige deler, noe som gjør det robust og slitesterkt.

3 hastighetsmoduser
De tre hastighetsmodusene gjør at du kan maksimere driftstiden ved å justere effektuttaket etter de rådende arbeidsforhold.

Værbestandig (IPX4)
Denne batteridrevne Husqvarna-maskinen oppfyller IPX4-klassifiseringen for regnbestandighet. Dette gjør det til et holdbart og pålitelig verktøy som kan brukes hele året under alle værforhold.

LowVib®
Effective anti-vibration dampeners absorb vibration, sparing the user’s arms and hands.

Stillegående drift
Støynivået fra våre batteridrevne maskiner er opptil 13 dB(A) lavere enn fra bensindrevne maskiner – en enorm forskjell. En reduksjon på 3 dB(A) oppfattes vanligvis som en halvering av støynivået. Dette gjør arbeidet mye mer behagelig – og gjør det også lettere å arbeide på offentlige steder.

Lavt vedlikeholdsbehov
Ingen drivstoffpåfylling, færre deler og elektronisk kontrollert drivsystem for mindre nedetid.

Helt trådløs
Maskinen gir deg fleksibilitet til å arbeide virkelig trådløst takket være et innebygd batteri. Maskinen kan også kobles til et ryggsekkbatteri. Velg ut fra dine preferanser og behov.

Lave karbonutslipp
Ved å velge dette produktet kan du føle deg trygg på at det produserer lavere karbonutslipp under aktiv bruk sammenlignet med et tradisjonelt bensindrevet produkt. Dette batteridrevne produktet slipper ikke ut noe CO2 under bruk, samtidig som det gir deg kraften og kvaliteten du forventer fra et Husqvarna-produkt. Det er viktig å merke seg at CO2-utslipp genereres i andre trinn av produktets livssyklus, som produksjon, lading, og avhending etter endt levetid.

Frakt og levering

Pris på frakt regnes ut basert på din leveringsadresse, vekt og størrelse på produktet.

Du kan også velge å hente selv kostnadsfritt i butikken vår i Elverum.