husqvarna logo

Husqvarna 535iFR er en kraftig robust og allsidig, batteridrevet ryddesag med høy ytelse som er utformet for hyppig gress-, busk- og skogsrydding.

HUSQVARNA 535iFR

kr 8.999 inkl.mva

535iFR

Husqvarna 535iFR er en kraftig robust og allsidig, batteridrevet ryddesag med høy ytelse som er utformet for hyppig gress-, busk- og skogsrydding. Den er lett, velbalansert og har effekt tilsvarende en 35 cc bensindrevet ryddesag. Husqvarna E-TORQ-motoren og 45 cm skjærediameter gir den ytelsen du trenger for å få jobben gjort i tide. Den integrerte tilkoblingen gjør det enkelt å holde oversikt over informasjon som bruksstatus, ladestatistikk og vedlikehold og servicebehov i Husqvarna Connect™-appen. Vinkelgiret og andre viktige komponenter overføres fra vårt bensinutvalg. Inkluderer sagblad, gressklinge og trimmerhode.

Husqvarna Connect
Med den smarte Husqvarna Connect-appen har du lett tilgang til nyttige tips, manualer og reservedeler. For ditt tilkoblede Bluetooth-utstyr, gir appen også tilleggsinformasjon som kjøretid og ladestatus, samt vedlikeholds- og servicebehov. Appen kan lastes ned gratis, fra App Store eller Google Play.

3 hastighetsmoduser
De tre hastighetsmodusene gjør at du kan maksimere driftstiden ved å justere effektuttaket etter de rådende arbeidsforhold.

Intuitivt avansert tastatur
Tastaturet er svært enkelt å betjene, og det er utstyrt med en LED-indikator som viser batteristatusen.

Værbestandig (IPX4)
Denne batteridrevne Husqvarna-maskinen oppfyller IPX4-klassifiseringen for regnbestandighet. Dette gjør det til et holdbart og pålitelig verktøy som kan brukes hele året under alle værforhold.

Lett og godt balansert
Maskinene våre har en kompakt og optimalisert design. Dette gjør dem lette og velbalanserte – slik at du kan arbeide komfortabelt i alle situasjoner.

Ett batteri – flere bruksområder
Batteripakken er utformet for krevende og langvarig profesjonell bruk. Den passer i alle våre håndholdte maskiner, slik at du raskt kan bytte batteriet mellom en trimmer, en blåser, en motorsag og en hekksaks og fortsette arbeidet.

Stillegående
Lave støynivåer skaper behagelig arbeid og gir lengre arbeidstimer, selv i de mest offentlige omgivelser. Støynivået fra våre batteridrevne maskiner er opptil 13 dB(A) lavere enn fra bensindrevne maskiner. En reduksjon på 3 dB(A) oppfattes vanligvis som en halvering av støynivået.

Lavt vedlikeholdsbehov
Ingen drivstoffpåfylling, færre deler og elektronisk kontrollert drivsystem for mindre nedetid.

Optimal rigg og drev
Optimal lengde på riggrøret og 35 graders vinkeldrev er ideelt under bruk og gjør at skjæreutstyret arbeider parallelt med bakken.

Lave karbonutslipp
Ved å velge dette produktet kan du føle deg trygg på at det produserer lavere karbonutslipp under aktiv bruk sammenlignet med et tradisjonelt bensindrevet produkt. Dette batteridrevne produktet slipper ikke ut noe CO2 under bruk, samtidig som det gir deg kraften og kvaliteten du forventer fra et Husqvarna-produkt. Det er viktig å merke seg at CO2-utslipp genereres i andre trinn av produktets livssyklus, som produksjon, lading, og avhending etter endt levetid.

 

 

Frakt og levering

Pris på frakt regnes ut basert på din leveringsadresse, vekt og størrelse på produktet.

Du kan også velge å hente selv kostnadsfritt i butikken vår i Elverum.