Ryddesag

Vi har ryddesag fra Husqvarna og vi utfører service. kom og besøk oss i butikken så skal vi skaffe riktig ryddesag.

HUSQVARNA 129R

Profesjonelle velger Husqvarna for kraftige maskiner som gjør tøffe jobber enkle. Med Husqvarnas allsidige ryddesag 129R er denne kraften også tilgjengelig for vanlige forbrukere. Ryddesagen 129R har en kraftig motor på 27 cc og profesjonell kvalitet – kombinert med fokus på brukervennlighet. Den er lett å starte takket være Smart Start®, intuitive kontroller og den stoppbryteren med automatisk retur – en funksjon som automatisk tilbakestiller bryteren til PÅ-stilling for problemfri oppstart. 129R leveres med kombivern, trimmerhode, gressklinge og styrehåndtak for komfortabel trimming.

kr. 4 199,-

HUSQVARNA 535RXT

Husqvarna 535RXT er en ny ryddesag i den allsidige 35 cc-klassen, bygget for tøft kommersielt bruk. Førsteklasses ytelse som rå kraft, unik ergonomi og god holdbarhet. Maskinen er komfortabel å bruke, takket være LowVib ® og er utstyrt med varme i håndtakene.

kr. 9 999,-

HUSQVARNA 520iRX

En lett styretrimmer med høy ytelse for profesjonelle brukere. Perfekt for gartnere, landskapsarkitekter og entreprenører. Har utmerket ergonomi og balanse, 2-veis, roterende trimmerhode og holdbar, børstefri motor. Komfortabel sele leveres med.

kr. 4 999,-
ELEKTRISK

HUSQVARNA 535iFR

Husqvarna 535iFR er en kraftig robust og allsidig, batteridrevet ryddesag med høy ytelse som er utformet for hyppig gress-, busk- og skogsrydding. Den er lett, velbalansert og har effekt tilsvarende en 35 cc bensindrevet ryddesag. Husqvarna E-TORQ-motoren og 45 cm skjærediameter gir den ytelsen du trenger for å få jobben gjort i tide. Den integrerte tilkoblingen gjør det enkelt å holde oversikt over informasjon som bruksstatus, ladestatistikk og vedlikehold og servicebehov i Husqvarna Connect™-appen. Vinkelgiret og andre viktige komponenter overføres fra vårt bensinutvalg. Inkluderer sagblad, gressklinge og trimmerhode.

kr. 7999,-
ELEKTRISK

KONTAKT OSS FOR RYDDESAG ->

Knut Erik Hivand

Daglig leder
62 41 26 97